مجموعه استانداردهای 22000 برای زنجیره های تولید غذای سلامت هم اینک در IBP قابل دسترسی می باشد.
این مجموعه طوری طراحی شده تا شرکتهای زنجیره ای غذا، سیستمهای مدیریت سلامت غذا را به کار ببرند. این مجموعه امکان دسترسی به هشت استاندارد وقوانین فنی که در حال حاضر بخشی از خانواده ایزو 22000 می باشد را در اختیار شرکتها قرار می دهد.
به کمک این مجموعه می توانید کنترل بر خطرات سلامت غذا داشته و همواره به دنبال تولید محصولاتی سلامت باشید تا هم نیاز مصرف کننده و هم نیاز صنایع را بر طرف نمایید.
متن ترجمه شده بخشی از اخبار ایزو می باشد شما می توانید متن کامل را در این لینک مطالعه نمائید.
ایمیل :
نظر :