اخذ گواهینامه ایزو 22000 (بخش دوم)


ایمنی در امر تغذیه

گواهینامه ایزو 22000 عناصر کلیدی به رسمیت شناخته شده را برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در طول زنجیره مواد غذایی به خدمت می گیرد.

  • ارتباط تعاملی

ارتباط شفاف در طول زنجیره غذایی ضروری است تا اطمینان حاصل شود که تمام مخاطرات ایمنی مواد غذایی مرتبط در هر مرحله شناسایی و به طور مناسب کنترل می شوند. این یعنی وجود ارتباطات در یک سازمان با سازمان های بالادست و پایین دست در زنجیره مواد غذایی. ایجاد ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان، بر اساس اطلاعات حاصل از تجزیه و تحلیل نظام مند مخاطرات، نیز در اجابت الزامات مشتری و عرضه کننده از نظر امکان سنجی، نیاز و تاثیر بر محصول نهایی موثر خواهد بود.

  • مدیریت سیستم

سیستم های ایمنی مواد غذایی موثر در چارچوب یک سیستم مدیریت سازمان یافته طراحی، اداره و به روز شده اند و در فعالیت های مدیریت کلی سازمان تلفیق شده اند. این امر حداکثر سود را برای سازمان و طرف های ذی نفع فراهم می کند. به منظور افزایش سازگاری دو استاندارد، و سهولت در اجرای یکپارچه، الزامات ایزو 22000 با ایزو 9001 هم تراز است.

  • کنترل مخاطرات

استاندارد ایزو 22000 اصول و مراحل کاربرد آنالیز مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) را که توسط سازمان Codex Alimentarius تهیه شده را همراه با برنامه های پیش نیاز در ترکیب خود دارد. این استاندارد با استفاده از تجزیه و تحلیل خطر به تعیین استراتژی برای کنترل خطر می پردازد.

مزایای کابردی در صنایع غذایی

سازمان های اخذ کننده ایزو 22000 از مزایای زیر سود خواهند:

  • ارتباط سازماندهی شده و هدفمند در میان شرکای تجاری؛
  • بهینه سازی منابع (داخلی و در طول زنجیره مواد غذایی)؛
  • بهبود مستند سازی؛
  • برنامه ریزی بهتر، بررسی کمتر پس از فرآیند؛
  • کنترل پویا و کارآمد تر مخاطرات ایمنی مواد غذایی؛
  • انجام تمام اقدامات کنترلی براساس تجزیه و تحلیل مخاطرات؛
  • مدیریت نظام مند برنامه های پیش نیاز؛
  • کاربرد گسترده به علت تمرکز بر نتایج نهایی؛
  • اساس معتبر برای تصمیم گیری؛
  • افزایش پشتکار و پیگیری؛
  • متمرکز سازی کنترل بر روی آنچه لازم است؛
  • صرفه جویی در منابع از طریق کاهش ممیزی های سیستم متداخل؛

 

سایر سهامداران از این مزیت بهره خواهند برد:

  • وجود اعتماد به نفس که سازمان های اخذ کننده ایزو 22000 از این توانایی برای شناسایی و کنترل مخاطرات ایمنی مواد غذایی استفاده می کنند.

اخذ استاندارد ایزو 22000 یک ارزش افزوده است چون:

  • استانداردی قابل ممیزی با الزامات شفاف است؛
  • بطور جهانی پذیرفته شده؛
  • دستورات و مقررات ملی و صنعتی فراوانی را در خود جای داده؛
  • میل برای هماهنگ سازی مربوط به ایمنی مواد غذایی در صنایع فرآوری مواد غذایی را خطاب قرار می دهد؛
  • با استانداردهای ایزو 9001، ایزو 14001، و OHSAS همتراز است و قابلیت همپوشی با استانداردهای فروشندگان را داراد؛
  • به درک بهتر و توسعه بیشتر HACCP کمک می کند.

 

تولید کنندگان مواد غذایی در تمام نقاط زنجیره غذایی در سراسر جهان استاندارد ایزو 22000 را به عنوان یک استاندارد جدید ایمنی مواد غذایی جهانی اتخاذ کرده اند. مقامات در برخی از کشورها اجازه داده اند شرکتهای گواهی شده کمتر تحت کنترل قرار گیرند، و شاید آنها را به برون سپاری کنترل های عمومی ترغیب نماید.



ثبت نظر شما

نام :

ایمیل :

نظر :



  • ایزو کارت چیست ؟
    با مزایای ایزو کارت آشنا شوید
  • ایزو چیست ؟
    سازمان جهانی استاندارد سازی
  • ایزو 9001
    استاندارد جهانی مدیریت کیفیت
  • ممیزی ایزو
    راهنمای نحوه ممیزی
  • شرکت گواهی دهنده ایزو
    معایب سیستم های سنتی اخذ ایزو
  • استاندارد محیط زیست
    ایزو 14001 : استاندارد جهانی محیط زیست
  • ممیزی ایزو
    روش اجرايي مميزي داخلي ایزو , استاندارد ایزو , پیاده سازی ایزو , روش اجرایی ایزو,
  • مستندات ایزو
    راهنمايي هاي براي تهيه مستندات سيستم مديريت كيفيت ایزو , گواهینامه ایزو , دستورالعمل ایزو , ایزو18001,
  • نظامنامه ایزو
    نظامنامه کيفيت ایزو , ایزو 9001, دانلود ایزو , پیاده سازی ایزو,
  • اخذ گواهینامه ایزو
    ایزو، گواهینامه ایزو ، استاندارد ایزو ، شرکت گواهی دهنده ایزو ، مشاوره ایزو ، مشاور ایزو، اخذ ایزو،ایزو 9001 ، الزامات ایزو
  • ایزو چیست؟
    ایزو، گواهینامه ایزو ، استاندارد ایزو ، شرکت گواهی دهنده ایزو ، مشاوره ایزو ، مشاور ایزو، اخذ ایزو،ایزو 9001 ، الزامات ایزو

آخرین مقالات


پرداخت آنلاین توسط کلیه کارت های عضو شبکه شتاب بانکی
تمامی خدمات این فروشگاه ، حسب مورد ، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعالیت این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

بالا