گواهینامه ایزو 22000 عناصر کلیدی به رسمیت شناخته شده را برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در طول زنجیره مواد غذایی به خدمت می گیرد.
ارتباط شفاف در طول زنجیره غذایی ضروری است تا اطمینان حاصل شود که تمام مخاطرات ایمنی مواد غذایی مرتبط در هر مرحله شناسایی و به طور مناسب کنترل می شوند. این یعنی وجود ارتباطات در یک سازمان با سازمان های بالادست و پایین دست در زنجیره مواد غذایی. ایجاد ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان، بر اساس اطلاعات حاصل از تجزیه و تحلیل نظام مند مخاطرات، نیز در اجابت الزامات مشتری و عرضه کننده از نظر امکان سنجی، نیاز و تاثیر بر محصول نهایی موثر خواهد بود.
سیستم های ایمنی مواد غذایی موثر در چارچوب یک سیستم مدیریت سازمان یافته طراحی، اداره و به روز شده اند و در فعالیت های مدیریت کلی سازمان تلفیق شده اند. این امر حداکثر سود را برای سازمان و طرف های ذی نفع فراهم می کند. به منظور افزایش سازگاری دو استاندارد، و سهولت در اجرای یکپارچه، الزامات ایزو 22000 با ایزو 9001 هم تراز است.
استاندارد ایزو 22000 اصول و مراحل کاربرد آنالیز مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) را که توسط سازمان Codex Alimentarius تهیه شده را همراه با برنامه های پیش نیاز در ترکیب خود دارد. این استاندارد با استفاده از تجزیه و تحلیل خطر به تعیین استراتژی برای کنترل خطر می پردازد.
مزایای کابردی در صنایع غذایی
سازمان های اخذ کننده ایزو 22000 از مزایای زیر سود خواهند:
سایر سهامداران از این مزیت بهره خواهند برد:
اخذ استاندارد ایزو 22000 یک ارزش افزوده است چون:
تولید کنندگان مواد غذایی در تمام نقاط زنجیره غذایی در سراسر جهان استاندارد ایزو 22000 را به عنوان یک استاندارد جدید ایمنی مواد غذایی جهانی اتخاذ کرده اند. مقامات در برخی از کشورها اجازه داده اند شرکتهای گواهی شده کمتر تحت کنترل قرار گیرند، و شاید آنها را به برون سپاری کنترل های عمومی ترغیب نماید.
ایمیل :
نظر :